Happy Kids Box

De Happy Kids Box is een laagdrempelige zelfhulptool voor kinderen, gezinnen, scholen en professionals, voorzien van handig materiaal, diverse werkvormen en lichaamsgerichte oefeningen om kinderen op een positieve manier te ondersteunen. De Happy Kids Box bestaat onder andere uit een hulpkaart voor ouders, een overzichtelijk stappenplan en nuttige tips voor kinderen. Bovendien bevat het een werkboek met leuke doe-opdrachten en diverse materialen waarmee je direct aan de slag kunt. Deze praktische tools leiden absoluut tot nieuwe inzichten en bevatten bewezen bronnen en duidelijke informatie die kinderen helpen om nieuwe vaardigheden aan te leren en tegelijkertijd plezier te beleven. 

Elk kind is uniek en elke uitdaging is anders. Ik hecht veel waarde aan het goed aansluiten bij de hulpvraag. Daarom bieden we de boxen aan op basis van verschillende thema’s, zodat kinderen hun uitdagingen kunnen omzetten in veerkrachtige vaardigheden. 
Getest, goedgekeurd en aanbevolen door ouders, leerkrachten, kindertherapeuten en kinderen!

Als ouder of opvoeder wil je ongetwijfeld niets liever dan dat jouw kinderen of leerlingen zich zelfverzekerd, kalm en gelukkig voelen. Dit begrijp ik volledig. Naast mijn rol als ouder ben ik al 15 jaar actief als kindercoach. Uit mijn ervaring is gebleken dat wanneer kinderen thuis oefenen, ze aangeleerde vaardigheden sneller kunnen toepassen in de praktijk. Tevens heeft het een positief effect als de ouders/verzorgers (of coach) betrokken zijn. Een extra voordeel is dat de oefeningen en waardevolle gesprekken die hieruit ontstaan een prachtige gelegenheid bieden om de band tussen ouder en kind te versterken. 

Met de Happy Kids Box ontwikkelt jouw kind een groeimindset, waardoor het beter kan omgaan met tegenslagen. We richten ons ook op positieve eigenschappen. Zo ziet het kind waar zijn of haar sterke punten liggen en hoe die ingezet kunnen worden. Welk thema spreekt jullie het meest aan? Scroll naar beneden om het thema te kiezen en bestel jouw Happy Kids Box.

LET OP:
De Happy Kids Boxen worden momenteel intern ingezet door diverse organisaties ter ondersteuning van gezinnen. Ze kunnen per thema besteld worden bij een afname van minimaal 30 stuks. Binnenkort zullen ze echter ook beschikbaar zijn voor individuele bestellingen. Momenteel werken we hard aan het optimaliseren van de logistieke processen hiervoor.

Wil je alvast een Happy Kids Box reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@houseofhappinesz.nl met je gewenste bestelling. Je ontvangt van ons een melding zodra de bestelling geplaatst kan worden.

Hulp bij boze buien

Hulp bij concentratie

Hulp bij faalangst

Hulp bij onzekerheid

Hulp bij pesten

Hulp bij hooggevoeligheid

Hulp bij emoties

Hulp bij samenspelen

Licentie voor Coaches en Begeleiders

Hulp bij pesten

In deze Happy Kids Box tref je zorgvuldig samengestelde tools en inzichten aan die bijdragen aan een positieve en effectieve aanpak van pesten. Kinderen leren hun weerbaarheid te vergroten door te oefenen met voor zichzelf opkomen, het vinden van hun innerlijke kracht en het verwerken van pestervaringen. Samen zetten we ons in tegen pesten en bouwen we aan een fijne en veiligere omgeving voor kinderen. Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
Ouders, scholen, instellingen en kindercoaches gebruiken deze box voor:

⭐Het aanpakken van pestgedrag.
⭐Het versterken van weerbaarheid.

⭐Het opbouwen van zelfvertrouwen.
⭐Het ondersteunen van kinderen tijdens uitdagende periodes.


Hulp bij onzekerheid

Deze Happy Kids Box biedt een gestructureerde en effectieve aanpak om zelfvertrouwen te ontwikkelen bij kinderen die met onzekerheid kampen. Door middel van praktische oefeningen en tools kunnen ze stapsgewijs hun zelfvertrouwen vergroten en leren geloven in hun eigen capaciteiten, en vaardigheden te ontwikkelen om voor zichzelf op te komen. Het bezitten van zelfvertrouwen vormt een cruciale basis voor leerprocessen. Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ouders, scholen, instellingen en kindercoaches gebruiken deze box voor:

⭐Het helpen bij het herkennen, begrijpen en omgaan met onzekerheid. 
⭐Het aanleren van praktische vaardigheden die hun emotionele veerkracht vergroten.
⭐Het helpen bij het leren opkomen voor zichzelf en zich zelfverzekerd te voelen.

 

Hulp bij faalangst

Een Happy Kids Box vol handige tools die helpen bij het overwinnen van faalangst en spanning. Met deze box ontdek je wat faalangst is, welke verschillende soorten er zijn, hoe ze ontstaan en hoe je ermee kunt leren omgaan. Het helpt kinderen zich zelfverzekerd en dapper te voelen, vooral wanneer ze last hebben van angst en veel piekeren. Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ouders, scholen, instellingen en kindercoaches gebruiken deze box voor:

⭐Het aanpakken van faalangst en spanning bij kinderen op een doelgerichte manier.
⭐Het ondersteunen van kinderen om meer zelfvertrouwen en veerkracht te ontwikkelen.
⭐Het aanleren van effectieve strategieën om met angst en piekeren om te gaan.

Hulp bij concentratie

Deze Happy Kids Box bevat praktische tools om de concentratie op een speelse manier te vergroten. Het is speciaal ontworpen voor kinderen die moeite hebben om hun aandacht erbij te houden. Dit hulpmiddel biedt een prettige ondersteuning voor kinderen op een vriendelijke manier. Het vermogen om je te concentreren is iets dat je gedurende je ontwikkeling moet leren, en het is een vaardigheid die je kind kan oefenen. Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ouders, scholen, instellingen en kindercoaches gebruiken deze box voor:

⭐Het bieden van positieve ondersteuning bij problemen met concentratie.
⭐Het aanleren van vaardigheden om effectiever te focussen tijdens activiteiten.
⭐Het helpen versterken van concentratie, focus en aandacht.

 

Hulp bij samenspelen

Deze unieke Happy Kids Box zit boordevol doelgericht materiaal en inzichten om kinderen te ondersteunen bij het ontwikkelen van essentiële sociale vaardigheden. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken, delen, communiceren en conflicten oplossen, terwijl ze tegelijkertijd plezier beleven en vriendschappen versterken. Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
Ouders, scholen, instellingen en kindercoaches gebruiken deze box voor:

⭐Het bevorderen van positief samenspel.
⭐Het opbouwen van stevige vriendschappen.
⭐Het creëren van harmonieuze speelervaringen voor kinderen.


Hulp bij hoog-gevoeligheid

Deze bijzondere Happy Kids Box is gevuld met handig materiaal dat kinderen helpt om beter om te gaan met hooggevoeligheid. Deze tools bieden methoden om effectief overprikkeling aan te pakken en ondersteunen bij het ontwikkelen van ontspanningsvaardigheden. De box biedt hulp en begeleiding aan kinderen die worstelen met hooggevoeligheid, waardoor ze hun emoties en prikkelgevoeligheid beter kunnen begrijpen en hanteren. Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ouders, scholen, instellingen en kindercoaches gebruiken deze box voor:

⭐Het helpen vergroten van het begrip en de acceptatie van hooggevoeligheid.
⭐Het ondersteunen bij het oefenen in het ontwikkelen van coping-strategieën.
⭐Het creëren van een positieve en ondersteunende omgeving waarin kinderen kunnen groeien en zichzelf kunnen zijn, zonder zich overweldigd te voelen door hun hooggevoeligheid.

 


Hulp bij boze buien

Deze Box zit boordevol praktische tools om spelenderwijs samen te leren omgaan met boze buien. Door op een speelse manier je kind te helpen om emoties gemakkelijker te reguleren, wordt zelfbeheersing bevorderd, worden emotionele vaardigheden ontwikkeld en leren ze conflicten oplossen. Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
Ouders, scholen, instellingen en kindercoaches gebruiken deze box voor:

⭐Het verminderen van negatief boos gedrag.
⭐Het omgaan met uitbarstingen van woede of impulsieve reacties.
Helpen inzichten te bieden die boosheid uitlokken.
Het helpen van het vinden van balans in hun emoties en energie.

 

 

Hulp bij emoties

Deze Happy Kids Box is rijk gevuld met praktische hulpmiddelen om kinderen te begeleiden bij het begrijpen en beheren van hun emoties, en om zelfbewustzijn en zelfexpressie bij kinderen te stimuleren. Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
Ouders, scholen, instellingen en kindercoaches gebruiken deze box voor:

⭐Het aanleren van emotionele zelfregulatie.
⭐Het bevorderen van gezonde relaties en empathie.
⭐Het bieden van steun tijdens uitdagende emotionele situaties.

Licentie

Let op, ben jij een coach, professional, of begeleider die werkt met kinderen en wil je de Happy Kids Box zakelijk inzetten als methode in jouw praktijk? Met deze licentie kun je tal van cliënten effectief ondersteunen! De licentie verleent jou het recht om één specifieke Happy Kids Box, die je hebt aangeschaft of nog gaat aanschaffen bij House of Happinesz, te gebruiken in jouw praktijk. Door deze licentie te verwerven, krijg je de bevoegdheid om de Happy Kids Box professioneel te benutten. Deze licentie is persoonsgebonden en wordt jaarlijks automatisch verlengd voor een specifiek thema.

GEBRUIKSVOORWAARDEN:
Door deze licentie te kopen en te downloaden, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden:
Door deze licentie te verwerven, ontvang je licentie voor één specifieke Happy Kids Box van House of Happinesz.
Alle rechten, titels, belangen, auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten blijven eigendom van House of Happinesz.
Deze licentie dekt het gebruik van dit product voor commerciële doeleinden (bijvoorbeeld: gebruik in jouw bedrijfs- of therapeutische praktijk met meerdere cliënten.).

JE MAG NIET:
De Happy Kids Boxen doorverkopen of op enigerlei wijze verspreiden.
Inhoud ervan plaatsen op publiekelijk doorzoekbare websites (of sociale media).
Deze hulpmiddelen delen met anderen binnen of buiten jouw organisatie.

Als je meerdere Happy Kids Boxen wilt gebruiken in jouw therapeutische praktijk, neem dan contact op met info@houseofhappinesz.nl voor een uitgebreide licentie.
Na aankoop van deze licentie wordt er geen document naar je verzonden. De aankoopbevestiging bevestigt jouw recht op commercieel gebruik.

Dank je wel voor het waarderen van ons werk en het erkennen van de waarde ervan door middel van de aankoop van deze commerciële licentie.

 

Wil je als bedrijf, school of instelling een grote bestelling plaatsen?
Neem dan vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

It is all about your happinesz!

Wil je als bedrijf, school of instelling een event gericht op persoonlijk leiderschap, ontwikkeling of groei?
Neem dan vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

It is all about your happinesz!

Ja, ik blijf graag op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de Happy Kids Boxen

dit veld niet invullen s.v.p.

Wil je graag op de hoogte blijven?

Meld je aan en je ontvangt mijn nieuws in je mailbox. Wees niet bang, ik hou ook niet van spam, dus je ontvangt maximaal 2-wekelijks een mail van mij.

dit veld niet invullen s.v.p.