Hoe kan ik jou helpen?

Invest in being your best!

Happinesz Retraite

Happinesz Retreat verzorgt voor jou een super luxe relax-ervaring op zonnig Curacao!
Een inspirerende ontspannen vakantie, waar NIETS moet en wij alles voor je regelen.
Je veblijft in een fijne villa met zee-uitzicht, privéstrand en zwembad die gratis te gebruiken zijn. Yoga of Aquachi in het ochtendzonnetje bijvoorbeeld, en een uitgebreide massage in de villa.
En natuurlijk heerlijke gezonde maaltijden. Met maximaal acht deelnemers zijn de retraites kleinschalig en aangepast aan jouw persoonlijke behoeften. Kortom: wij zorgen dat jij in korte tijd compleet kunt ontspannen en opladen. 

Toe aan rust en inspiratie? Gun jezelf een Hapinnesz Retreat! Klik op de roze knop voor meer informatie, foto’s, video’s en alle beschikbare data’s

Coaching 1 op 1 volwassenen

Soms weten we wat we willen bereiken in het leven, maar we zijn verlamd door angst, uitstelgedrag, overweldigd door alle actiestappen, of je weet gewoon niet waar te beginnen. Of misschien heb je alles geprobeerd om je doelen te bereiken, maar iets dat voor jou onzichtbaar is, houdt je tegen: aannames, oud gedrag, negatieve gewoonten, beperkende overtuigingen, enz. In een aantal sessies begeleidt onze lifecoach Eelco Baak je door de meest voorkomende obstakels, zodat we kunnen ontdekken wat je tegenhoudt.
Als je een specifiek doel hebt waaraan je wilt werken: afvallen, uit een toxische relatie komen, werken aan je zelfvertrouwen, enz. maak dan een afspraak en we zullen een pakket maken dat op maat is gemaakt voor jouw situatie.

Over onze Lifecoach:

  • Resultaat- en persoonlijk leiderschapscoach
  • Certified Life Coach
  • Certified Purpose Clarity Coach
  • Hij onderzoekt op een confronterende maar humorvolle manier welke persoonlijke belemmeringen in jouw dode hoek zitten.

Neem de eerste stap:
Boek je KOSTELOZE 30-minuten coaching sessie!

Coaching 1 op 1
kinderen & jongeren tot 18 jaar

Ik gun het alle kinderen om de tools te hebben om te stralen, trots te zijn op zichzelf en gewoon goed te voelen. Tijdens de coachsessies gaan we spelenderwijze aan de slag naar het vinden van een oplossing van het probleem op een zinvolle, creatieve en speelse manier.
Wil je dat je zoon of dochter weer lekker in zijn of haar vel zit? En wil je jouw kind een stevig basisvertrouwen meegeven, zodat hij of zij weer gaat stralen? Stop dan nu maar met zoeken, je bent voor coaching aan het goede adres! Als coach help/ondersteun/motiveer ik kinderen/jongeren en/of hun omgeving. Na het kindercoach traject zul je merken dat jouw kind weerbaarder en meer ontspannen is en met meer zelfvertrouwen in het leven staat.

Voelt dit goed?

Neem dan contact met mij op, samen gaan we bespreken hoe we vooruitgang zullen boeken.
Aanpak is op maat, een losse sessie bedraagt € 65 euro en duurt ongeveer 60 tot 75 min.
Pakketprijs op aanvraag. Kennismakingsgesprek is GRATIS.

Groepslessen

Happy Kids (6 t/m 11 jaar) en Young&Happy (12 tot 18 jaar) helpt in het ondersteunen en het versterken van een positief zelfbeeld, weerbaarheid en sociale vaardigheden. De kinderen leren bijvoorbeeld beter om te gaan met tegenslagen. Maar ook hoe je kan leren jezelf gelukkig, gezond, en compleet te voelen. Door de aandacht voor hun lichaam, gedachten en gevoelens te vergroten zullen zij steviger in het leven staan en kunnen zij positiever met situaties omgaan.

Voor de beste resultaten werken we per groep met maximaal 10 leerlingen.
Scholen, kinderdagverblijven en instellingen kunnen vrijblijvend contact opnemen en informeren naar de mogelijkheden.

Teaching is a work of Heart

Online lessen

Wil je graag groeien en je zelf ontwikkelen, maar heb je niet altijd de tools of tijd om een cursus te volgen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Met mijn online programma’s kun je op elk moment van de dag aan de slag en leren in jouw eigen tempo.

Become the happiest person you know!

Projecten

Regelmatig organiseren we grote en kleinschalige events.

Young Beauty Event

Happy People Event

Zomeractiviteit voor jongeren

Jongerenplatform YoungAmersfoort.nl

Wil je als bedrijf, school of instelling een event gericht op persoonlijk leiderschap, ontwikkeling of groei?
Neem dan vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

It is all about your happinesz!

Wil je als bedrijf, school of instelling een event gericht op persoonlijk leiderschap, ontwikkeling of groei?
Neem dan vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

It is all about your happinesz!

Ja, ik blijf graag op de hoogte van upcoming events

dit veld niet invullen s.v.p.

Wil je graag op de hoogte blijven?

Meld je aan en je ontvangt mijn nieuws in je mailbox. Wees niet bang, ik hou ook niet van spam, dus je ontvangt maximaal 2-wekelijks een mail van mij.

dit veld niet invullen s.v.p.