Hoe kan ik jou helpen?

         Invest in being your best!

1-op-1 coaching kinderen & jongeren

Projecten

Happinesz Retraite

Happinesz Retreat verzorgt voor jou een super luxe relax-ervaring op zonnig Curacao!
Een inspirerende ontspannen vakantie, waar NIETS moet en wij alles voor je regelen.
Je veblijft in een fijne villa met zee-uitzicht, privéstrand en zwembad die gratis te gebruiken zijn. Yoga of Aquachi in het ochtendzonnetje bijvoorbeeld, en een uitgebreide massage in de villa.
En natuurlijk heerlijke gezonde maaltijden. Met maximaal acht deelnemers zijn de retraites kleinschalig en aangepast aan jouw persoonlijke behoeften. Kortom: wij zorgen dat jij in korte tijd compleet kunt ontspannen en opladen. 

Toe aan rust en inspiratie? Gun jezelf een Hapinnesz Retreat! Klik op de roze knop voor meer informatie, foto’s, video’s en alle beschikbare data’s

Happy Kids Box

De Happy Kids Box is een laagdrempelige zelfhulptool voor kinderen, gezinnen, scholen en professionals. De box is voorzien van handig materiaal, verschillende werkvormen en lichaamsgerichte oefeningen, waarmee kinderen op een aangename manier op de juiste wijze worden ondersteund. Deze praktische tools leiden absoluut tot nieuwe inzichten en bevatten bewezen bronnen en duidelijke informatie die kinderen helpen nieuwe vaardigheden aan te leren en tegelijkertijd plezier te beleven. Getest, goedgekeurd en aanbevolen door ouders, leerkrachten, kindertherapeuten en kinderen!

De volgende boxen zijn beschikbaar:

💛Hulp bij boze buien
💛Hulp bij concentratie
💛Hulp bij faalangst
💛Hulp bij onzekerheid
💛Hulp bij emoties
💛Hulp bij hooggevoeligheid
💛Hulp bij pesten
💛Hulp bij samenspelen

LET OP: Deze boxen worden momenteel intern ingezet door diverse organisaties ter ondersteuning van gezinnen. Binnenkort zullen ze echter ook beschikbaar zijn voor individuele bestellingen. Momenteel werken we hard aan het optimaliseren van de logistieke processen hiervoor. Wil je alvast een Happy Kids Box reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@houseofhappinesz.nl met je gewenste bestelling. Je ontvangt van ons een melding zodra de bestelling geplaatst kan worden.

Coaching 1 op 1
kinderen & jongeren tot 18 jaar

Ik gun het alle kinderen om de tools te hebben om te stralen, trots te zijn op zichzelf en gewoon goed te voelen. Tijdens de coachsessies gaan we spelenderwijze aan de slag naar het vinden van een oplossing van het probleem op een zinvolle, creatieve en speelse manier.
Wil je dat je zoon of dochter weer lekker in zijn of haar vel zit? En wil je jouw kind een stevig basisvertrouwen meegeven, zodat hij of zij weer gaat stralen? Stop dan nu maar met zoeken, je bent voor coaching aan het goede adres! Als coach help/ondersteun/motiveer ik kinderen/jongeren en/of hun omgeving. Na het kindercoach traject zul je merken dat jouw kind weerbaarder en meer ontspannen is en met meer zelfvertrouwen in het leven staat.

Voelt dit goed?

Neem dan contact met mij op, samen gaan we bespreken hoe we vooruitgang zullen boeken.
Aanpak is op maat, een losse sessie bedraagt € 65 euro en duurt ongeveer 60 tot 75 min.
Pakketprijs op aanvraag. Kennismakingsgesprek is GRATIS.

Groepslessen

Happy Kids (6 t/m 11 jaar) en Young&Happy (12 tot 18 jaar) helpt in het ondersteunen en het versterken van een positief zelfbeeld, weerbaarheid en sociale vaardigheden. De kinderen leren bijvoorbeeld beter om te gaan met tegenslagen. Maar ook hoe je kan leren jezelf gelukkig, gezond, en compleet te voelen. Door de aandacht voor hun lichaam, gedachten en gevoelens te vergroten zullen zij steviger in het leven staan en kunnen zij positiever met situaties omgaan.

Voor de beste resultaten werken we per groep met maximaal 8 leerlingen.
Scholen, kinderdagverblijven en instellingen kunnen vrijblijvend contact opnemen en informeren naar de mogelijkheden.

Teaching is a work of Heart

Online lessen

Wil je graag groeien en je zelf ontwikkelen, maar heb je niet altijd de tools of tijd om een cursus te volgen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Met mijn online programma’s kun je op elk moment van de dag aan de slag en leren in jouw eigen tempo.

Become the happiest person you know!

Projecten

Regelmatig organiseren we grote en kleinschalige events.

Young Beauty Event

Happy People Event

Zomeractiviteit voor jongeren

Wil je als bedrijf, school of instelling een event gericht op persoonlijk leiderschap, ontwikkeling of groei?
Neem dan vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

It is all about your happinesz!

Wil je als bedrijf, school of instelling een event gericht op persoonlijk leiderschap, ontwikkeling of groei?
Neem dan vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

It is all about your happinesz!

Ja, ik blijf graag op de hoogte van upcoming events

dit veld niet invullen s.v.p.

Wil je graag op de hoogte blijven?

Meld je aan en je ontvangt mijn nieuws in je mailbox. Wees niet bang, ik hou ook niet van spam, dus je ontvangt maximaal 2-wekelijks een mail van mij.

dit veld niet invullen s.v.p.